Yhdistys

Ihmeelliset vuodet ry on vuonna 2012 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää myönteisiä kasvatusmenetelmiä kouluissa, päiväkodeissa ja kodeissa, auttaa vanhempia ja ammattikasvattajia käsittelemään lasten käytöshäiriöitä sekä parantaa vanhemman /ammattikasvattajan ja lasten välistä

vuorovaikutusta ja tehdä tässä tarkoituksessa Ihmeelliset vuodet -menetelmää tunnetuksi Suomessa ja kehittää sen käyttöä valtakunnallisesti.

Yhdistys koordinoi ja järjestää Ihmeelliset vuodet –menetelmän koulutuksia, tilaisuuksia ja seminaareja, opastaa ja tiedottaa menetelmään liittyvistä asioista sekä toimii tiiviissä yhteistyössä alan muiden toimijoiden kanssa.

Liity jäseneksi

Ihmeelliset vuodet ry:n jäsenenä saat tietoa, mitä ohjelman parissa tapahtuu. Jäsenenä saat muutaman kerran vuodessa jäsenkirjeen, jossa kerrotaan ajankohtaisia uutisia ja yhdistyksen toimintaan liittyen tärkeää tietoa.

Jäsenmaksu on 12 e /liittymismaksu. Liittyä voi joko sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai yhteydenottolomakkeella.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Yhteystiedot:

Ihmeelliset vuodet ry

Pj Kati Granlund Varapj Piia Karjalainen
Gsm 050 5957483 Gsm 040 585895

Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Osoite: Stella Business Park, Lars Sonckin kaari 14, 02600 Espoo